Roluri

Asistenți delegații
În calitate de asistent de delegație, vei fi persoana de contact pentru team leaderii delegațiilor țărilor participante. Sarcina ta va fi să însoțești delegațiile în timpul activităților zilnice și să îi ajutați să rezolve problemele apărute sau să le răspunzi la întrebări.

Suport spectatori
Entuziasmul spectatorilor este datorat și interacțiunii cu cei care reprezintă comitetul de organizare în momentul evenimentului. Așa că aceasta echipă este cea care are grijă să îndrume spectatorii spre locurile lor, oferă informații spectatorilor și le este alături pe tot parcursul evenimentului.

Protocol             
Ca la orice eveniment sportiv, printre spectatori vom avea și VIP, persoane care fac parte din federațiile naționale sau internaționale și care participă la eveniment. Echipa de protocol va fi cea care va oferi informațiile necesare celor considerați VIP.

Transport           
Echipa de transport este responsabilă de deplasarea sportivilor, arbitrilor și VIP-urilor pe perioada evenimentului, fie că oferă informații pentru a ajunge în autocarul potrivit, în stația potrivită sau fie că va conduce una din mașinile oficiale.

Catering             
Echipa de catering va fi responsabilă cu accesul și organizarea sălii de catering.

Field of Play
Vedetele Campionatului European de Tenis de Masa pentru Juniori sunt cele care își vor desfășura activitatea în zona de competiție. Însă ca ei să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții, echipa de FoP este atentă la orice aspect ce ține de zona de competiție sau de antrenament.

Media   
Evenimentul va fi promovat în toată Europa, iar echipe de presă din țările participante vor fi prezente la Cluj. Astfel că echipa media va fi acolo pentru a le oferi suportul necesar.

Info Desk
Sportivii și oficialii au nevoie de acces facil și rapid la informații. Așa că pentru ei vom organiza echipe de informații atât la fiecare hotel în care vor fi cazați, dar și în cadrul arenei.

Ceremonie         
Orice medalie trebuie sărbătorită cu o ceremonie. Iar echipa de ceremonie este cea care pregătește în detaliu premierea sportivilor. Ei sunt cei care nu au trac în fața camerelor și a multimii și sunt pregătiți oricând să se expună luminii reflectoarelor.

IT
Alături de echipa care se va ocupa de suportul tehnic pe tot parcursul evenimentului este nevoie și de câțiva voluntari care să-i ajute. Ei sunt cei care de cele mai multe ori stau în fața calculatorului și fac magie ca noi să putem vedea rezultatele sportivilor.

Despre programul de voluntariat și profilul candidatului: http://gascaluicoubertin.ro/voluntari-eyc2018/despre-programul-voluntariat

Întrebări frecvente: http://gascaluicoubertin.ro/voluntari-eyc2018/intrebari-frecvente/