Voluntari EYC 2018

Gaşca lui Coubertin caută voluntari pentru Campionatul European de Tenis de Masă pentru Juniori 2018

Gașca lui Coubertin recrutează voluntari pentru un nou proiect sportiv de amploare ce va avea loc în România. Este vorba despre Campionatul European de Tenis de Masă pentru Juniori, competiție ce va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în perioada 15 – 24 iulie 2018.

Este un eveniment sportiv important ce va strânge la Cluj-Napoca peste 1500 de persoane (sportivi, antrenori, reprezentanți ai federațiilor naționale din Europa, oficialități de nivel internațional și parteneri). Reușita acestui Campionat European de Tenis de Masă va reprezenta o carte de vizită importantă în cadrul forurilor internaționale și un punct de plecare relevant pentru posibile viitoare candidaturi în vederea organizării unor evenimente internaționale pentru seniori.

Ca în cadrul oricărui eveniment sportiv major, reușita organizării depinde în mare măsură de voluntari. De aceea, Gașca lui Coubertin deschide aplicațiile pentru voluntari pentru acest eveniment. Datorită numărului mare de delegații și sportivi prezenți, și echipa voluntarilor va fi una de dimensiuni considerabile, respectiv 200 de voluntari. Rolurile pe care le poți avea în cadrul competiției sunt diverse: asistent de delegație, suport spectatori, protocol, IT, Info Desk. Mai multe detalii despre roluri aici.

Vă invităm să accesați formularul online de înscriere, să ne oferiți toate detaliile cerute și să ne spuneți care este motivația voastră pentru a fi voluntari la Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Juniori.

Dacă deja am lucrat împreună, fie la Campionatele Europene de Gimnastică, fie la EuroBasket, suntem nerăbdători să mai facem treabă bună încă o dată. Dacă nu ai mai lucrat cu noi până acum, te invităm să ne cunoști și să faci parte din echipa noastră.

  • Mai multe despre programul de voluntariat și profilul candidatului: aici
  • Întrebări frecvente: aici

Aplică AICI până pe 31 mai!

PS: English speaking volunteers can apply here.