Susține GLC

Redirecționează 2% din impozit pentru Gașca lui Coubertin

În fiecare lună din 2017 ai contribuit la bugetul de stat prin plata impozitul pe veniturile câștigate. Acum la început de 2018 ai ocazia să decizi cum să fie alocați 2% din valoarea impozitului plătit anul trecut.

Poți cere statului să redirecționeze către Gașca lui Coubertin 2% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit! Tot ce trebuie să faci este să completezi și să depui până pe 25 mai  2018 formularul 230.

PASUL 1

Descarcă formularul 230 corespunzător tipului de venit pe care l-ai avut anul trecut (datele nostre sunt deja completate pentru a-ți ușura munca):

Formular pentru Salariu

Formular pentru Pensie

Formular pentru Salariu și Pensie

 

PASUL 2

Completează formularul cu datele tale personale și semnatura ta (alte rubrici nu trebuie completate).

Dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea formularului ne poți scrie la voluntari@gascaluicoubertin.ro sau pe Facebook.

PASUL 3

Depune formularul astfel:

în format hârtie direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire (adresele le poți găsi aici: Administrații ale Finanțelor Publice);

– online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro;

– online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro.

Termenul limită pentru depunerea formularului este 25 mai 2018.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11 beneficiarii sumelor obținute prin completarea formularelor 230 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”.