Fii voluntar la World Rugby U20 Trophy

[Later Edit] Ne bucurăm că am reușit să acoperim toate locurile într-un timp mai scurt decât ne-am propus, așa că am închis înscrierile! Mulțumim tuturor celor care au aplicat!

Între 24 august şi 10 septembrie, România va găzdui World Rugby U20 Trophy, a doua competiţie valorică din lume la această categorie de vârstă, iar tu poți fi unul dintre ofițerii de legătură dintre comitetul de organizare și echipele participante!


La competiţia organizată de Federaţia Româna de Rugby în colaborare cu World Rugby vor participa 8 echipe: România, Samoa, Fiji, Namibia, Uruguay, Portugalia, Hong Kong şi Canada.

Dacă ai peste 18 ani, vorbești fluent limba engleză, ești disponibil de dimineață până seara între 24 august și 10 septembrie și vrei să te asiguri că echipele participante vor avea parte de o experiență calitativă la un turneu de talie internațională organizat în București, completează acest formular pentru a te înscrie ca voluntar.

Înscrierile sunt deschise până pe 20 august, ora 23.59.

APLICĂ AICI!

Pentru noi, colaborarea cu Federația Română de Rugby a fost întotdeauna una foarte bună și ne face foarte mare plăcere să le putem fi alături și în acest an la organizarea unui eveniment internațional. În cei 2 ani de colaborare, ne-au dovedit întotdeauna foarte multă grijă și atenție, atât pentru echipele din turneu, dar și pentru voluntarii implicați în organizare și beneficiile sunt întotdeauna pe măsura efortului depus (inclusiv beneficii financiare pentru cei ce vor fi ofițeri de legătură la World Rugby U20 Trophy).

Dacă vrei să știi cum este experiența de a fi voluntar la un turneu de rugby, poți citi aici.

Meciurile se vor desfăşura pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din Bucureşti, în zilele de 28 august, 1 septembrie, 5 şi 9 septembrie, câştigătoarea competiţiei urmând să promoveze în eşalonul de elită, Campionatul Mondial, în locul Japoniei, care a retrogradat la finalul ediţiei din acest an, disputată în Franţa. Vor avea loc 4 meciuri pe zi, iar fiecare meci are o durată de 80 de minute, fiind vorba de o competiție de rugby XV.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul Federației Române de Rugby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *