Suflet polonez la Rugby Europe 7’s U18 Championship

Poland Rugby 7 U18

Când am plecat la primul eveniment sportiv internațional ca voluntar, îmi setasem ca motto “You see the world as you are” și aveam o imagine care mă urmărea. Din 2013 și până acum, după fiecare eveniment la care particip îmi aduc aminte iar și iar de acea imagine. Așa a fost și weekendul 17-18 septembrie 2016, la Rugby Europe 7’s U18 Championship!

Am ales să mă provoc alături de echipa Poloniei și tot weekendul m-am bucurat de această alegere. Am întâlnit oameni frumoși și calzi, care m-au primit în echipa lor din primul moment. Am trăit alături de ei fiecare meci, m-am întristat pentru meciurile pierdute și m-am bucurat pentru fiecare eseu. Am ajuns să le aflu poveștile ca echipă și să cunosc poate câte o bucățică din fiecare dintre ei. În unele momente am fost considerată poloneză și m-a bucurat faptul că am putut fi atât de conectată cu ei.

Iar acum, ca după orice alt eveniment, mai pun încă o țară pe harta mea cu oameni faini și mă alin cu gândul că poate la un moment dat voi vizita Polonia și voi apuca să-i revăd sau poate îi revăd la următorul eveniment sportiv. Dacă nu, măcar voi avea multe povești de spus nepoților 🙂

Sufletul mi-e colorat deja in culorile a 5 steaguri diferite și nu cred că se va opri aici. Poate într-un final voi ajunge să țin cu toate echipele. Pentru că lecția cea mai importantă după acest turneu este toleranța.

Source: https://www.pinterest.com/pin/425942077231392857/

Source: https://www.pinterest.com/pin/425942077231392857/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *