Renault România susține #Gașca lui Coubertin

În 2014, fiecare dintre noi ne-am luat curajul și visul de mână și ne-am înscris ca voluntari la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. După mai multe etape de selecție, la sfârșitul anului 2015 – începutul lui 2016 am aflat, pe rând, că suntem printre cei 50.000 de voluntari acceptați. Câțiva români printre voluntari din toată lumea. Mai precis, vorbim de voluntari din 151 de țări.

Au urmat multe momente, atât de bucurie și nerăbdare, cât și de frustrare și neputință uneori. Astăzi Ana este deja în Rio de Janeiro, alături de Șeful de Misiune Olimpică, pregătind sosirea delegației României și credem că e cazul să vă povestim mai multe despre aventura noastră olimpică.

În drumul spre #RIO2016 ne-au fost alături, în primul rând, cei apropiați, cărora le mulțumim pentru suport și răbdare. Apoi, prietenii, care-au găsit experiența noastră fantastică, ceva ce-ar vrea să încerce și ei, poate. Și am mai găsit un partener de nădejde, o organizație care crede în aceleași valori în care credem și noi, în pasiune, performanță și perseverență. În valorile olimpice și paralimpice, în alte cuvinte.

“Pasiunea pentru sport ne conduce de 115 ani. Provocările ne motivează și suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții. Competiția face parte din istoria și cultura noastră, de la Louis Renault până în prezent.” (sursa)

Renault România promovează spiritul și valorile olimpice, motiv pentru care este alături de noi, dar și de Comitetul Olimpic Sportiv Român. Parteneriatul de durată, început în 2011, dintre Renault România și COSR susține și recompensează performanțele sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Rio. Cu acest prilej, Renault Romania a lansat ediția limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. Aceasta ediție se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design personalizate cu motivele olimpice. Astfel, pavilionul și oglinzile exterioare au un design dedicat, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului.

Renault Olimpic

Sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic la Rio 2016 vor fi recompensaţi cu autoturisme Kadjar, cei medaliaţi cu argint vor primi cheile modelului Captur, iar cei distinşi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

În calitatea noastră de voluntari și ambasadori ai sportului românesc, vă vom trimite povești frumoase de la Rio!

Hai, România!

renault

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *