Susține #GașcaLuiCoubertin să ajungă la Rio!

Experiența Jocurilor Olimpice este una specială pentru fiecare voluntar, însă a fi parte din echipa de voluntari #Rio2016 presupune și un efort financiar pentru noi. Vom avea uniformă, mâncare în timpul turelor de lucru și transport gratuit între locațiile evenimentului, însă costurile principale – biletele de avion și cazarea – sunt responsabilitatea noastră.

Final

Pentru a acoperi o parte din aceste cheltuieli, am pornit o campanie de crowdfunding pe platforma Indiegogo, unde toți cei care vor să ne susțină pot dona bani: https://igg.me/at/GascaLuiCoubertin/x/13851153

Pentru că vrem să fim aproape de susținătorii noștri, am pregătit câteva surprize pentru cei care donează: updates de la Rio, scrisori de mulțumire, pin-uri ale delegațiilor sportive, video-uri de la Rio, întâlnire cu #GașcaLuiCoubertin pe Skype sau în București după Jocurile Olimpice.

Noi suntem gata să continuăm aventura Jocurilor Olimpice și să învățăm cât mai multe despre voluntariatul la evenimente sportive. Ne dorim ca ceea ce asimilăm la Rio să folosim cu succes în comunitatea #GașcaLuiCoubertin și în promovarea mișcării Olimpice în România.

Fii alături de noi în drumul către Rio și contribuie la formarea comunității de voluntari sportivi #GașcaLuiCoubertin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *